Instrucions de reserva al Facebook de l'Ajuntament de Sollana

Solo se puede acceder a las instalaciones organizando su uso, previamente por teléfono a las 961742710 de lunes a viernes de 09:00 a 13:00.

Las reservas se pueden hacer a partir del miércoles 20 de mayo de 2020.

Consultar instrucciones en la página de Facebook del Ayuntamiento

https://www.facebook.com/AjuntamentSollana/photos/a.1234800483275245/2973039139451362/?type=3&theater

18/05/2020

Escola Estiu

L'Ajuntament informa que amb motiu de realitzar l'escola d'estiu, manteniu la porta tancada per seguretat dels xiquets

01/07/2015

AVÍS sobre la reserva de pistes

Davant el comportament detectat per part d'alguns usuaris, volem recordar-vos que mentre l'ús de les pistes de pàdel de Sollana siga gratuït, no es permetrà que un mateix usuari faça més d'una reserva per dia, ni que reserve les dues pistes que hi ha disponibles. En cas de no respectar-se, l'Ajuntament de Sollana podrà cancel·lar les reserves que l'usuari haja fet per a aqueix dia, deixant la pista de nou lliure.

A més, vos recordem que quan es reserva pista i posteriorment no es pot anar, és obligació de l'usuari cancel·lar la reserva.

Esperem que estes normes contribuïsquen al bon funcionament de les pistes de pàdel i permeten que tots els veïns puguen gaudir d'elles.

07/05/2015

Pàdel a Sollana: com reservar la pista?

El passat 30 de març es van inaugurar al pati de les antigues escoles de l'avinguda Constitució de Sollana dos pistes de pàdel que permetran als veïns de Sollana practicar este esport sense necessitat de desplaçar-se. L'horari de les pistes és de de 9.30 a 23 h, de dilluns a diumenge, i es podran reservar en www.sollanapadel.com. La web té moltes opcions que poc a poc t'anirem descobrint però, saps què has de fer per a jugar la teua partida?

 

Registrat a la web

Si no has creat ja el teu usuari, el primer que hauràs de fer es dirigir-te a l'àrea de jugadors i nous usuaris que trobaràs a la part superior dreta. Només caldrà que emplenes el formulari de registre i, després d'activar la casella «Pádel», que indiques la teua posició de joc i el teu nivell.

 

Disponibilitat de les pistes

A la zona central de la web trobaràs cada dia l'horari i podràs vore a quines hores les pistes estan lliures, reservades, o amb una partida oberta. En este últim cas, si vols unir-te a la partida, només hauràs de fer clic a la partida i apuntar-te. Si el que vols es reservar la pista, el procediment és el mateix: fas clic en l'hora que vulgues reservar la pista i emplenes el formulari.

 

01/04/2015